SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, İŞÇİLERLE BİRLİKTE ASFALT DÖKME MESAİSİ YAPTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, Canik ilçesinde başlatılan sıcak asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi, işçilerle birlikte asfalt dökme mesaisi yaptı.
07 Ağustos 2019 Çarşamba 15:21 GÜNCEL
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, 31 Mart seçimlerinin ardından ilçelerde başlattığı muhtarlarla görüşme toplantılarına devam ederken Canik ilçesinde ise başlatılan sıcak asfalt dökme çalışmalarını yerinde inceledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve belediye bürokratları ile birlikte Canik ilçesine giden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Demir, burada sürdürülen sıcak asfalt yol çalışmalarını inceledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları sırasında eline tırmık alan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Demir, işçilerin yol çalışmalarına eşlik etti.

Samsun'a bağlı ilçelerin ön önemli sorunlarının başında gelen yol, su ve kanalizasyon gibi sorunları 5 yıl içerisinde gidermeyi planladıklarını daha öncede defalarca açıklayan Mustafa Demir, Canik ilçesinde asfalt yol çalışmalarına yönelik gerçekleştirdiği incelemenin ardından belediye işçilerine kolaylıklar dileyerek buradan ayrıldı.

YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.
YORUMLAR
- Toplam 1 Yorum
Belediyeci
07 Ağustos 2019 Çarşamba 17:20Tam çalışmaya başlamıştık yaz bitti :)