SAMSUN ÇİFTLİK CADDESİNDE ÖĞRENCİ ANDINI OKUDULAR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEDİLER

Samsun'da Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalar Çiftlik caddesinde Öğrenci Andını okudu. Samsun'da Türkiye Kamu-Sen tarafından öğrenci andı eylemi düzenlendi.
26 Ekim 2018 Cuma 19:26 GÜNCEL
Samsun'da Danıştay 8'inci Dairesinin Öğrenci Andı ile ilgili verdiği karar sonrası Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalar biraraya gelerek Çiftlik caddesinde öğrenci andını okudu.
Türkiye Kamu-Sen Samsun Temsilciliği ve Kamu-Sen'e bağlı sendikaların başkanlarının katıldığı etkinliğe MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ile birlikte MHP Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.