SAMSUN'DA 12 SAATTEN FAZLA SU KESİNTİSİ YAŞANDI SASKİ VATANDAŞA SABIR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Samsun'a bağlı İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde çok sayıda mahallede dün geceden itibaren yaşanan 12 saatten fazla süren su kesintisi, vatandaşı isyan ettirirken, SASKİ ise sabır için vatandaşlara teşekkür etti.
07 Eylül 2020 Pazartesi 14:25 GÜNCEL
Samsun'un İlkadım, Canik ve Atakum ilçesine bağlı çok sayıda mahallede, 12 saatten fazla süren su kesintisi yaşandı.
İlkadım ilçesine bağlı Kadıköy, Zeytinlik, Anadolu, Selahiye, Çatalarmut, Baruthane ve Cedit ve çok sayıda mahallede dün geceden itibaren sular kesilirken, kesintinin Canik ve Atakum ilçelerinde de olduğu öğrenildi.
SASKİ ise su kesintisi ile ilgili bilgilendirmeyi yine 1.337 kişinin takip ettiği Twitter sayfasından yaptı. Su kesintisi olacağından habersiz olan vatandaşlar dün geceden itibaren gece 20:30'dan 24:00'e kadar suların gelmesini bekledi. Yaşanan bir arazı nedeni ile meydana gelen su kesintisi dün gece 24:00'de sona ereceği açıklanmasına rağmen bu sorun dün gece bazı mahallelerde geç saatlere kadar sürdü.
Samsun'da İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde yaşanan su kesintisi bugün de devam ederken, vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren SASKİ'ye sosyal medyadan tepki gösterdi. Arızanın giderilerek su akışının verileceğini Twitter sayfasından duyuran SASKİ'ye vatandaşlar, tepki mesajları attı.


YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.