SAMSUN'DA FETÖ'DEN MAL VARLIĞI DONDURULAN KİŞİLERİN İSİMLERİ

Samsun'da FETÖ terör örgütünün elebaşı ve üst düzey yöneticilerinin yer aldığı bazı isimlerin Türkiye'de ki mal varlıkları donduruldu. Samsun'da mal varlıkları dondurulan isimler..
07 Nisan 2021 Çarşamba 13:07 GÜNCEL
Türkiye genelinde FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin tüm mal varlıkları donduruldu. Mal varlığı dondurulanlar arasında Samsun'dan isimler var.
Samsun'da FETÖ'den mal varlığı dondurulan kişilerin isimleri belli oldu..
Mal varlıkları dondurulan 377 isim arasında Samsun'dan bazı isimler yer aldı. Samsun'da mal varlığı dondurulan isimler arasında FETÖ'nün Samsun İmamı olarak tanınan Bilal Karaduman ile Bafra ilçesinde Cemil Baytekin ve Çarşamba ilçesinde Selman Kuzu yer aldı.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.