SAMSUN'DA VATANDAŞLAR TRAMVAYLARDA TIKA BASA YOLCULUK YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Samsun'da Korona Virüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu taşınması yasaklanmasına rağmen, tramvaylardan Pazartesi günü çekilen görüntülerle yolcuların tıka basa yolculuk yaptıkları görüldü.
28 Eylül 2020 Pazartesi 12:07 SAMSUN HABER
Samsun'da tramvaylarda ayakta yolcu sorunu devam ediyor. Toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu taşınması yasaklanmış olmasına rağmen Samsun'da bugün çekilen görüntülerde tramvayların tıka basa yolcu ile dolu olduğu gözlemlendi.
SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, yolcu yoğunluğunu azaltmak için geçtiğimiz günlerde tramvayların sefer aralıklarını 5 dakikaya düşürdüklerini açıklamış, tramvayda görüntü vermişti. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı'nın tramvaydan çekindiği görüntülerde yolcuların sosyal mesafe kuralına uydukları ve ayakta yolcu olmaması ise dikkatleri çekmişti. Bugün Pazartesi günü tramvaylardan çekilen görüntülerde ise Samsunlu vatandaşların tren vagonlarında tıka basa yolculuk yaptıkları görüldü.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.