AK PARTİ İL BAŞKANI AKSU KORONA VİRÜS İLE İLGİLİ SAMSUN'DAKİ SON DURUMU AÇIKLADI

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Korona Virüs nedeniyle Samsun'da karantina altında olan hasta olmadığını açıkladı, "Test sonucu pozitif çıkan bir hastamız var" dedi.
21 Mart 2020 Cumartesi 14:34 SİYASET
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Korona Virüs ile ilgili Samsun'daki son durumu açıkladı. Samsun'da Korona Virüs nedeniyle karantina altında olan hasta var mı?
Samsun'da Korona Virüs nedeniyle karantina altında olan hasta bulunmadığını söyleyen Ersan Aksu, gazeteci Soner Cabbar'ın sunduğu Samsun Konuşuyor programına katılarak açıklamalarda bulundu. AK Parti Samsun İl Başkanı Aksu, gazeteci Cabbar'ın Korona Virüs ile ilgili sorularına verdiği yanıtta, "Samsun'da karantina altında olan hiç bir hastamız yok. Yurt dışı uçuşları açısından hava limanı kullanılmıyor. Yurt içi seferler yapılıyor. Samsun'da test sonucu pozitif çıkmış olan yok demiyorum aksine Eğitim Araştırma hastanesinde tedavisi devam eden pozitif Korona Virüs tespiti yapılmış hastamız olduğunu söylüyorum." dedi.
Korona Virüs ile ilgili Samsun'da tüm kurum ve kuruluşların etkin bir şekilde mücadele ettiğini de kaydeden Ersan Aksu, vatandaşlara virüs ile ilgili uyarıların sürekli yapıldığını ve suistimallerin de önlenmesi için de ayrıca çalışmalar yürütüldüğünü dile getirdi.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.
YORUMLAR
- Toplam 2 Yorum
Hasan Can
22 Mart 2020 Pazar 12:32Bu şehrin Valisi varken il baskaninin aciklama yapmasi sizce de yanlis degio mi? Devleti vali temsil eder.Bir siyasi partinin devlet adina aciklama yapmasi nda bir yanlis yok mu?
Samsunlu
21 Mart 2020 Cumartesi 19:40Il baskanina mi kaldi bilgi vermek. Vali izinli mi sağlık il müdürü yok mu ? İl başkanı da neyin nesi ?