AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TURAN: TKDK OLARAK 1030 PROJEYE İMZA ATTIK

TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü(TKDK) görevinde iken 1030 projeyi hayata geçirdiklerini açıklayan AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Bülent Turan,AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatında partililerle biraraya geldi.
30 Nisan 2018 Pazartesi 17:29 SİYASET
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, AK Parti 19 Mayıs ilçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Fatih Seven ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.
TKDK İl Koordinatörüğü görevinde iken bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Bülent Turan, ''Sürekli olarak vatandaşla içiçe olduk. Samsun’un tüm ilçelerinde toplam 1030 projeye imza attık. Üretici ve yatırımcıya hibe destekleri sağladık. Sağlanan desteklerle 2500 kişinin istihdamı sağlandı.AK Parti hükümetlerinin sağladığı imkanlarla insanlara hizmet etmeye çalıştık'' dedi.

SAMSUN'DA PROJE KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURDUK
Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, ''Aslında Samsun'da bir proje kültürünü oluşturduk. Ciddi bir tarım potansiyeline sahip olan Samsun’da tarım projeleri hayata geçirilmeli. Biz bunları işleyerek değerlendirilmeli ihracata hazırlanmalı diyoruz. Bu bilimsel çalışmalar, büyük bir koordinasyon içinde sağlanmalı. Kontrollü bir şekilde hareket ederek bu projeleri ve çalışmaları planlamamız lazım ve proje sayısını çok çok artırmamız lazım'' dedi.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.