SAMSUN'DA MHP İLÇE YÖNETİMİ, İLÇE BAŞKANI ÜLKÜCÜ DEĞİL DİYEREK TOPLUCA İSTİFA ETTİ

Samsun'da MHP Terme İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel'in ülkücü ve MHP'li olmadığını iddia ederek topluca istifa etti.
27 Temmuz 2019 Cumartesi 17:14 SİYASET
Samsun'da MHP Terme İlçe Yönetiminde şok istifalar.. MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel'in ülkücü ve MHP'li olmadığını iddia eden yönetim kurulu üyelerinin istifa dilekçesi yazdığı gündeme geldi.
Samsun'da 31 Mart seçimlerinin ardından MHP Terme İlçe Yönetimi karıştı.. İddiaya göre MHP Terme İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel'in ülkücü ve MHP'li olmadığını gündeme getirerek kazan kaldırdı. MHP Terme İlçe Başkanı Yüksel ile çalışmak istemediklerini dile getiren yönetim kurulu üyelerinin topla halde MHP Terme İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettikleri iddia edildi.
İddiaya göre, MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel'in AK Parti tabanından bir isim olduğunu dile getiren yönetim kurulu üyeleri, istifa dilekçelerinde bu durumu 'Ülkücü ve MHP'li değil' diyerek ifade ettikleri ve istifa dilekçelerini de MHP Samsun İl Başkanlığına sundukları öğrenildi.
SamsunKentHaber.com.tr
SamsunKentHaber.com.tr'ye ait özel haberlerin hukuki her hakkı saklıdır.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.
YORUMLAR
- Toplam 5 Yorum
seyit torun
27 Temmuz 2019 Cumartesi 21:41Yalandan kim ölmüş ki ihraç oldular :)))))
yusuf kacan
27 Temmuz 2019 Cumartesi 21:39Bunlar ihrac oldu istifa etmedi
Ramadan Erol
27 Temmuz 2019 Cumartesi 21:36Bunlar ihrac oldu ne zaman istifa ettiler ya
yusuf kacan
27 Temmuz 2019 Cumartesi 21:34bu arkadaslar istifa etmedi yonetimden ihrac edildiler
Hüseyin Genç
27 Temmuz 2019 Cumartesi 21:32Yonetimden istifa ettigini iddia eden 11 kisi ilce yonetiminde cumhur ittifakına aykırı hal ve hareketleri ve olumsuz propaganda ayrıca devamsızlıklarından dolayı 20 temmuz 2019 tarinde yonetim kurulu kararı ile ihraç esilmişlerdi.bu tur haber yapr iken karşı muhatplar ile görüşülüp teyit edildikten sonra yayınlamanız daha doğru olur idi