Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Ahmet Davutoğlu, 24 Mart 2025 Pazartesi günü Samsun'a gelecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 24 Mart Pazartesi günü Samsun'a gelecek. Ahmet Davutoğlu, Samsun'da Saathane Meydanında vatandaş ile buluşacak.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Ahmet Davutoğlu, 24 Mart 2025 Pazartesi günü Samsun'a gelecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğulu'nun 24 Mart Pazartesi günü Samsun'a geleceği açıklandı.

Samsun'a gelecek olan Ahmet Davutoğlu'nun parti mensupları ve vatandaşın katılımı ile Taşhan'da gerçekleşecek iftar yemeğine katılacağı ardından Saathane Meydanında teravih namazına kadar vatandaş ve esnaf ile sohbet ederek sorun dinleyeceği kaydedildi.

Yeni Yol Kurucular Kurulu Üyesi ve Gelecek Partisi İstişare Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Samsun programı ile ilgili yaptığı açıklamada ise, "Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu Samsun'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız. Genel Başkanımız Davutoğlu, 24 Mart tarihinde Samsun'a yapacağı ziyarette, Saathane Meydanı'nda bulunan çay ocaklarında teravih namazı vaktine kadar vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet edecek. Ardından teşkilat toplantısı için il binasına geçecek." dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.