AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıya AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş'ın katılımı ile gerçekleştirildi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. AK Parti Genel Başkanvekili Fuat Köktaş, katıldığı yönetim kurulu toplantısı ile ilgili açıklamasında, "AK Parti Samsun İl Teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Mehmet Köse ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldik. İl Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak Türkiye gündemi ve teşkilat çalışmaları üzerinde değerlendirmelerde ve bilgi paylaşımında bulunduk" dedi.















İl başkanı ile Fuat bey arasında belli ki problem var. Adam genel başkan vekili toplantı düzeninin ortasında yer alması gerekirken il başkanı sağına oturtmuş. Protokol kuralllarına aykırı