Samsun Yurt Savunma
HaberlerSiyaset

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Kaldırım: 2022 ruhu ile kazanacağız

Samsun'da AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, "İlkadım'ı 2002 ruhu ile yeniden kazanacağız" dedi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Kaldırım: 2022 ruhu ile kazanacağız
Metro Turizm

Samsun'da Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, 2024 yerel seçimlerinin, hizmetten mahrum kalan İlkadım halkının kurtuluş günü olacağını söyledi.

Süleyman Kaldırım, yaptığı açıklamada " AK Parti'ye ve davasına sahip çıkan bu ruh, 2024 yerel seçimlerinde de aynı 2002'de olduğu gibi İlkadım Belediyesi'ni yeniden AK Parti'ye kazandıracaktır. Bizlerde partimizin bir neferi olarak, genel merkezimizin takdiri ile aday gösterilir ve milletimizin teccühü ile göreve seçilirsek 5 yıl boyunca hizmetten mahrum kalan İlkadım ilçemize yeni dönemde yapacağımız hizmetlerle altın dönemini yaşatacağız. Gazi Belediye Başkanlığı dönemimizde sayısız hizmet ve projeyi hayata geçirdik. İlkadım ilçemizi yeni ve sorunlara kalıcı neşterler vuracak hizmet ve projelerimiz ile, partimizin misyonu olan gönül belediyeciliği ile buluşturacağız."

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
K
Kavaklım55.55

Seninleyiz Başkanım

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.