HaberlerGüncel
AK Parti Samsun İl Başkanına esnafları gezelim hangi esnaf memnun gösterin teklifi
Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, esnafların memnun olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya "Esnafları birlikte gezelim hangi esnaf memnun gösterin" teklifinde bulundu.
Samsun Kent Haber

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun kira yardımları ile ilgili esnafların çok memnun olduğunu söylemesini eleştirdi.
Pandemi sürecinde üç ay boyunca esnaflara büyükşehirlerde 750, şehirlerde ise 500 lira kira yardımı yapılacak olması ile ilgili açıklamasında esnafların çok memnun olduğunu ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Aksu'ya esnaf odası başkanı Savaş Kiraz'dan tepki geldi.
Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya esnafları birlikte gezme teklifinde bulunarak,
"Ben sayın il başkanına sormak isterim bu memnun olan esnaf camiası kim? Hangi camia çok memnun? Ne zaman hangi esnaf camiası sizi aradı da biz çok memnunuz dedi? Bu memnunluğun oranı ne? Size göre bir TESK başkan vekili, bir SESOB başkan vekili, bir oda başkanı olarak bizler doğruyu konuşmuyor muyuz? Müsait olursanız buyurun birlikte gezelim esnafı. Biz size mutsuz esnafı gezdirelim. Sizde bize şu çok memnun esnaf camiasını gezdirin. Ha pandemide para kazan bir iki esnaf camiası olabilir. Ama esnaf çok memnun diye genelleme yapmak çok iddialı bir laf." dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



