Samsun Yurt Savunma
HaberlerGüncel

ASFED Samsun İl Başkanı Pişkin, enkazdan kurtardığı anne ve kızını ziyaret etti

Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremde enkazdan kurtardığı minik Almira ve annesini hastanede ziyaret etti.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
ASFED Samsun İl Başkanı Pişkin, enkazdan kurtardığı anne ve kızını ziyaret etti

ASFED Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, deprem sonrası gittiği Elbistan ilçesinnde enkaz altından çıkarttığı anne Fazilet Kaya ve kızı Zeynep Almira Kaya'ya ile tedavi gördükleri hastanede biraraya geldi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen depremde enkaz altında kalan anne ve kızını AFAD ekibi ile birlikte kurtaran ASFED Samsun İl Başkanı Pişkin, enkazdan çıkarttığı vatandaşları anlatırken gözyaşlarına boğulma görüntüleri ile gündeme gelmişti. Pişkin, deprem felaketinde kurtardığı anne Fazilet Kaya ve kızı Zeynep Almira'yı hastanede ziyaret ederek, yüzleri güldürdü. ASFED Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, ziyarette ASFED olarak minik Almira'nın tüm eğitim masraflarını üstlendiklerini söyledi. Hastanede Almira ile sohbet eden ASFED İl Başkanı Pişkin, ayrıca TGRT Haber'e de canlı bağlanarak aileyi nasıl kurtardıklarını anlattı.
 

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.