HaberlerGüncel
ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz: Kandil yerle bir edilsin
Samsun-Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği(ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, PKK terör örgütünün ini Kandil'in yerle bir edilmesini istedi.
Samsun Kent Haber


ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, terör örgütü PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti tarihinden son hücresine kadar tamamen silinmesini istediklerini açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde 13 vatan evladının PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle ülke olarak büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydeden Osman Yılmaz, "Artık sabrımız tükendi. Terör odakları ve unsurları bu ülke topraklarından tamamen kazınmalıdır. Bu konuda hükümetimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız. Kandil'in yerle bir edilmesini istiyoruz. Şehitlerimizin intikamının alınması ile ilgili sürdürülen ve yapılacak tüm operasyonları destekliyoruz. Terör odakları ve işbirlikçilerinin saklandıkları inlerinde bin parçaya edilmesini devletimizden bekliyoruz" dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (1)
C
Civan
Ülkücü gençlik nerede gidin yerle bir edin de görelim vatana bir faydanız olsun ..



