HaberlerGüncel
Canik Belediyesi ekipleri depremde göçük altında kalan bir kişiyi kurtardı
Samsun'dan deprem bölgesine görevli giden Canik Belediyesi ekipleri göçük altında kalan bir vatandaşı kurtarma anları görüntüleri yansıdı.
Samsun Kent Haber


Samsun'da deprem bölgesi için seferber olunurken, bölgeye giden Canik Belediyesi arama kurtarma ekipleri, göçük altında kalan bir vatandaşı kurtardı.
Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, 7,6 büyüklüğünde ikinci büyük depremin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirdiği hummalı çalışmalarla 36 saat enkaz altında kalan vatandaşı kurtardı. CAK ekipleri deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, Canik Belediyesi’nin bölgeye gönderdiği sıcak yemek aracı depremzedelere ikramlarda bulunuyor.

Canik Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sıcak yemek aracı depremden etkilenen vatandaşlara sıcak yiyecek ve içecek ikramında bulunmaya devam ediyor. Sıcak yemek aracında hazırlanan yiyecek ve içecekler görevliler eşliğinde vatandaşlara ve arama kurtarma ekiplerine ikram ediliyor. Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



