AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Saathane ve Subaşı Meydanları’nda uygulanan projeleri incelerek gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Demir’i tebrik etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Saathane ve Subaşı Meydanları’nda yürütülen projeleri yerinde inceledi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan Demir ardından esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. BAŞKAN DEMİR’İ TEBRİK ETTİ İncelemeler sonrasında Başkan Demir ile makamında görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte örnek niteliğinde projelerin gerçekleştirildiğini belirterek “Büyükşehir Belediyemizin Samsun'a kazandırdığı eserler oldukça önemli. Devam eden projelerin bitmesiyle birlikte Samsun daha da güzel hale gelecek. Başarılı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’i bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.


GAYRET, SAMİMİYET VE HAKKANİYETLE ÇALIŞIYORUZ
Başkan Demir ise, Samsun’da son 4 yılda teknoloji temelinde yeni bir dönüş yaşandığını belirterek “Tüm çabamız kentimizde vatandaşlarımızın yaşam konforunu daha da artırmak, talep ve ihtiyaçlarına yönelik çözümleri içeren projeleri hayata geçirmek. ‘Geleceğin şehri Samsun’ hedefi doğrultusunda kentimiz için gayret, hakkaniyet ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Ziyarette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve AK Parti teşkilat üyeleri de bulundu.















Sayın başkan senin makam araban 7.5 milyon ,benim emekli maaşım 7500 (kök maaş daha düşük) Samsunda 1 ekmek 7.5 tl. Ben maaşımla 1000 ekmek alaniliyorum, sen 1000 emekli maaşıyla 1 araba..Yahu bu nasıl adalet dir,nasıl bir itibardır bu yahu..Bu düzen nasıl bir düzendir ?
Lütfen dikkat ediniz DÜDÜK PAÇALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYIN her hangi bir haberi yok ... ÖZLÜYORUZ BİZ
Mustafa demir Samsuna ve Akpartiye gelmiş geçmiş en büyük kötülüktür.
Siz kelle yapmaya devam edin....merak etmeyin size KOBRA DANSI da yapacağız
Citynews kobra dansı sana gelsin