Samsun Yurt Savunma
HaberlerSiyaset

Erdoğan açıkladı! Şehirlerde normalleşme yok, tedbirler aynen uygulanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleşen Kabine Toplantısının ardından KoronaVirüs'te normalleşme konusunda 1 Mart tarihinde alınan kararların aynen uygulanmaya devam edeceğini açıkladı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Erdoğan açıkladı! Şehirlerde normalleşme yok, tedbirler aynen uygulanacak
Metro Turizm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından şehirlerde KoronaVirüs salgını ile ilgili normalleşmeye gidilip gidilmeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Erdoğan yaptığı açıklamada 1 Mart tarihinde alınan kararların aynen uygulanmaya devam edeceğini, bazı şehirlerde vaka artışı ile birlikte düşüşlerin yaşandığını kaydederek "Milletimizin yeni normalleşmenin ilk heyecanı ile kurallara riayet konusunda yeterli dikkate gösteremediğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonra çok daha bilinçli ve dikkatli davranarak bu meselenin üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımızdan tedbirlere muhakkak uyarak, hem kendi sağlıkları üzerindeki riski azaltmalarını hem de şehirlerini bu musibetten kurtarma mücadelemize destek vermelerini rica ediyorum. Tedbirlere uymamız halinde yeniden kısıtlamaların yasakların gelmesinin kaçınılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.