Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği mitinge kaç kişi katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Şubat Perşembe Samsun mitingine katılan kişi sayısı.
Samsun Cumhuriyet Meydanında 2024 yerel seçimleri için miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izlemek için alana gelen kişi sayısı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Samsun'da yaptığı mitinge olan katılım ile ilgili resmi bir rakam açıklanmadı. Ancak miting öncesi Samsun Cumhuriyet Meydanında ki kalabalığı gösteren videolar ve fotoğraflar sosyal medyada dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Şubat Perşembe günü saat 14:00'de başlayacağı açıklanan mitingine dakikalar kala Cumhuriyet Meydanının tam olarak dolmadığı ve boşluklar olduğu sosyal medyaya düşen görüntülerde göründü. Havanın kapalı ve hafif yağmurlu olması nedeniyle Samsun Cumhuriyet Meydanı, Erdoğan'ın gelişine dakikalar kala dolmazken, ilerleyen dakikalarda ise meydan dolmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği konuşması ise 30-45 dakika sürdü.Erdoğan'ın mitingi tamamlaması ve Samsun'dan ayrılması sonrası ise Cumhuriyet Meydanına kaç kişinin geldiği merak konusu oldu. Bu konuda Cumhuriyet Meydanına gelen kişi sayısı ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.Kayak:SamsunKentHaber.com.tr















OYLAR BÜYÜKŞEHİRDE HALİT DOĞANA İLKADIMDA İHSAN KURNAZA...ÖZELLİKLE BÜYÜKŞEHİRDE YÜZDE 25-30 PUAN FARK İLKADIMDADA ENAZ YÜZDE 10 FARK BEKLİYORUM...SAYGILAR.
AKP BİTTİ.
Yaaa siz nasıl habercilik yapıyorsunuz anlayamıyorum,attığınız başlığın cevabını bile bilmiyor yazamıyorsunuz ilginc vallahi
Algı yapma ahlaksız, oyumuz AKPartiye, oyumuz sayın Cumhurbaşkanımıza,
2 bin oldu mu?
Samsun bence degisime hazir. Samsunu cantada keklik gorenler husrana ugrayacak. Bir miting dusun 30-35 dk suruyor. Bu ne demektir. Size bir projemiz yok siz herzamanki gibi kuzu kuzu oyunuzu bize verirsiniz. Ama jazin ayagi oyle degil. Samsun gerekli cevabi verecektir ve Samsunu Samsunluyu hafife almanin ne demek oldugunu anlayacaklar. Samsunu dogru secim yapacagina inaniyorum.
Ne akp ne Chp oyları İYİ partiye.
Hayaldi gerçek oldu. Çevre illerden getirseler taşısalar bile meydan boştu. İş bitti.
Ortalama 10-12 bin arasi