HaberlerSiyaset
Erhan Usta'dan Merkez Bankası'nın dolar müdahalesine eleştiri! Peşkeş var
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Merkez Bankası'nın dolara yaptığı müdahalenin olmayan paranın peşkeş çekilmesi olduğunu söyleyerek, "Ülke yanarken birileri kârın peşinde" dedi.
Samsun Kent Haber

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Merkez Bankası'nın dolara yaptığı müdahalelerin sonuç vermeyeceğini açıkladı.
PEŞKEŞ VAR
Erhan Usta, Merkez Bankası ve dolar artışı ile ilgili TBMM'de yaptığı konuşmada, "Merkez Bankası müdahalelerinin hiç biri sonuç vermiyor. Elimizdeki iyi kötü, borç harç bulduğumuz paraları da birilerine peşkeş çekiyoruz. Bunlar bankalara satılıyor. Bankalara kime ne verildiğini biliyoruz ama bankalardan hangi yandaşa hangi firmaya ne verildiğini bilmiyoruz. İstediği gibi verebilir. Yani 10 tane firma döviz talep edebilir istediği 5 tanesine verebilir. Burada bir peşkeş var." dedi.
Dolara Merkez Bankası'nın birinci müdahalesinden beri aynı şeyin olduğunu ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, şunları dile getirdi.
"Bunu görmemiz lazım. Birinci müdahaleden beri aynı şey oluyor. Bu müdahalelerden sonuç alınmayacağını herkes biliyor. Merkez Bankasının bunu görmüş olması lazım. Hadi bir kere iki kere yaparsınız. Hadisi Şerif var bir Müslüman bir delikten iki defa geçmez. Bazı yankesiciler vardır ya, araç takla atar orada insanlar ölür o da gider, onların bileziğini çalar. Aynı böyle bir ortam yaşıyor Türkiye. Ülke yanarken bile birileri karın peşinde."
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (1)
U
Uğur
Değişim rüzgarları esmeye başladı seçim kaçınılmaz sürprizlerle dolu olacak gibi gözüküyor mevcut iktidar hizmet yolundan sapmıştır o yüzden artık halka verecek hiç bir şeyi kalmamıştır



