Samsun'da kadınlar İstiklal caddesinde 8 Mart yürüyüşü yaptıSamsun'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir araya gelen Samsun Kadın Dayanışması üyeleri, İstiklal caddesinde yürüyüş yaptı.
SAMULAŞ Meral Akşener'in mitingi için ücretsiz olması istenilen tramvay talebine cevap verdiİYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu'nun Meral Akşener'in mitingi için ücretsiz olmasını istediği tramvaylarla ilgili SAMULAŞ'tan cevap geldi.
Samsun'da Atakum Belediye Başkanı Taşçı, 91'inci hayır çarşısının açılışını yaptıSamsun'da Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Özören mahallesinde 91'inci Hayır Çarşısının açılışını gerçekleştirdi.
Samsun Büyükşehir'den Kavak ilçesinin Bayındır ve Kozansıkı mahallesinde beton yol çalışmasıSamsun Büyükşehir Belediyesi, Kavak ilçesine bağlı Bayındır ve Kozansıkı mahallelerinde beton yol çalışması başlattı.
Cumhur İttifakı İlkadım adayı Erdoğan Tok bayanlara Her Ev Bir Fabrika Olacak projesini tanıttıSamsun'da İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok, bayanlar ve usta öğreticilerle gerçekleştirdiği toplantıda, Her Ev Bir Fabrika olacak projesini tanıttı, 10 bin kadının bu proje ile evinde üreterek kazanacağını açıkladı.
İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş: Kadınlar için sığınma evi yapacağızSamsun'da İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kadınlara karanfil dağıttı, "İlkadım'da kadınlarımız için kadın sığınma evi yapacağız" dedi.
AK Parti Milletvekili Karaaslan ve CHP Milletvekili Hancıoğlu Samsunspor için bir araya geldiSamsun'da AK Parti Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve CHP Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun Yılport Samsunspor-Bodrumspor maçında tribünde bir araya gelerek verdikleri görüntü takdir topladı.
Samsun'da pazarcılar odası başkanından tanzim satış tepkisi! Ekmeğimizle oynanıyorSamsun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'ne (SESOB) bağlı Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar Ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, tanzim satış merkezlerine tepki gösterdi, "Bu bir siyasi yatırımdır. Pazarcının ekmeği ile oynanıyor" dedi.
Belediyelere genelge gönderildi! Artık 7 gün 24 saat hizmet vereceklerBelediyeler artık 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzası ile 81 ilde belediyelere gönderilen genelge kapsamında belediyelerden artık 7 gün 24 saat hizmet vermeleri istendi.
Cumhur İttifakı Atakum adayı Zihni Şahin: Projelerimiz hazır Atakum'un hayat kalitesini arttıracağızSamsun'da Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Atakum'da neye ihtiyaç var, biliyoruz. Projelerimiz hazır. Akıllı Şehir uygulamaları ile Atakumluların hayat kalitesini artıracağız" dedi
Cumhur İttifakı İlkadım Belediyesi Başkanı ve adayı Erdoğan Tok'tan mikro milliyetçilik tepkisiSamsun'da İlkadım Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok, Karasamsun Mahallesinde vatandaşlara yaptığı hizmetler ve yapacağı hizmetleri anlatırken, mikro milliyetçilik üzerinden yapılan siyasete de tepki gösterdi.
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: 31 Mart'ta sandıkta Osmanlı şamarı vuracağızSamsun'un Salıpızarı İlçe Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Halil Akgül, ilçede gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında halktan büyük destek görürken, "31 Mart'ta ülkemizin gelişmesini istemeyen, ülkemize köstek olanlara Osmanlı şamarı vuracağız" dedi.
Necattin Demirtaş için jest amaçlı yapılan o şarkıyı aranjöre sorduk: Kopya ve aynı dediSamsun'da İYİ Parti adayı Necattin Demirtaş'a jest amaçlı olarak Volkan Boz tarafından yapılan şarkının, BDP'nin 2011 seçim şarkısı ile aynı olup olmadığını MESAM üyesi aranjör sanatçı Ozan Beydağı'na sorduk.
Necattin Demirtaş'ı zor durumda bırakan o şarkıyı seslendiren Volkan Boz açıklama yaptıSamsun'da İYi Parti İlkadım adayı Necattin Demirtaş için yapılan seçim şarkısının BDP'nin 2011 seçim şarkısı ile aynı olduğu ile ilgili gündeme gelen iddialar üzerine şarkıyı okuyan Volkan Boz açıklama yaptı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Togar belediyenin 150 milyon lira borcu olduğu iddiasına yanıt verdiSamsun'un Tekkeköy İlçe Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hasan Togar, seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, belediyenin 150 milyon lira borcu olduğu yönündeki iddiaya tepki göstererek, "40 milyon lira borcumuz var. 5 yılda ise Tekkeköy'e dev hizmetler yaptık" dedi.
Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 46 yeni projesini açıkladı, işte o projelerSamsun'da İlkadım İlçe Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok, 2019-2024 İlkadım Projeleri kapsamında hayata geçireceği 46 yeni projesini açıkladı.
Samsun'da Zihni Şahin iş adamları ile buluştu! Atakum'u yıldız bir kent yapacağızSamsun'da Cumhur İttifakının Atakum İlçe Belediyesi Başkan adayı olan Zihni Şahin, iş adamları ile gerçekleştirdiği toplantıda, "Atakum'u denizi, kumu, mavisi ve yeşili ile yıldız bir kent yapacağız" dedi.
Necattin Demirtaş'a çağrı! BDP seçim şarkısını sizin için uyarlayan kimse bulup ifşa edinSamsun'da İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş'a açık çağrı.. Sayın Necattin Demirtaş, BDP'nin seçim şarkısını sizin için uyarlayıp seslendirenleri bulup, haklarında suç duyurusunda bulunarak bu kişileri lütfen kamuoyuna ifşa edin..
Necattin Demirtaş sosyal medyada kendisi ile ilgili paylaşımlara suç duyurusunda bulunduSamsun'da İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, kendisi ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı olumsuz paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
Necattin Demirtaş için hazırlanan seçim şarkısı BDP'nin 2011 seçim müziği ile aynı çıktıSamsun'da İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş için hazırlanan seçim şarkısının, Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP 2011 seçim müziği ile sözleri ile birlikte aynı olması büyük bir şaşkınlık yarattı.
Samsun'da eski başkan Necmi Akkoyunlu, Erdoğan Tok'a övgü yağdırdıSamsun'da eski İlkadım Belediyesi Başkanı Necmi Akkoyunlu, Cumhur İttifakı adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a övgü yağdırdı, "Vatandaşlarımız hizmet yapan ve yapmayan yöneticileri bilir ve oyunu ona göre kullanır" dedi.
Samsun-Vezirköprü Belediye Başkanı Edis: Kenevir gömleğini dünyaya ihraç edeceğizSamsun'un Vezirköprü ilçesi kenevir üretiminde pilot bölge olurken, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Kenevir gömleğini dünyaya biz ihraç edeceğiz" dedi.
Samsun'da kuruma tehdidi yaşayan Ladik Gölü etrafına bungalov evler yapılacakSamsun'da doğa harikası olan ve kuruma tehdidi ile karşı karşıya kalan Ladik Gölünün etrafına bungalov ev ve restoran yapılması ile ilgili protokol imzalandı.
Recep Tayyip Erdoğan Samsun Tekkeköy'de kenevir fabrikası kurulması talimatını verdiCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun mitinginin ardından Tekkeköy Devlet Hastanesinin temeli attı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a ise ilçeye kenevir fabrikası yapması için talimat verdi.