ANKARA'DA ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİ'NİN FESTİVALİNDE SAMSUN RÜZGARI ESTİ

Ankara'da Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 14. Yaz Festivali'nde ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'a büyük ilgi oldu.
28 Haziran 2022 Salı 00:03 GÜNCEL
Ankara'da Çarşambalılar Derneği'nin Festivalinde Samsun rüzgarı esti. Ankara'da bulunan Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 14. Yaz Festivali, Samsunluları bir araya getirdi.
Ankara 'da iki gün süren Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 14. Yaz Festivali'nde yapılan güreş müsabakaları, çekilişler, ağalık yarışı etkinlikleri festivale katılanlar tarafından ilgi ile takip edildi. Festivale katılan ASİYAD Genel Başkanı ve SAMKON Genel Başkanvekili Samsunlu işadamı Osman Yılmaz ise katılımcıların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref Çelen, festivalde yaptığı açıklamada katılım sağlayan Samsunlulara teşekkür etti. Festivalde yapılan güreş ağalığı yarışı kıran kırana geçerken ağalığı Emrullah Yıldırım kazandı.



YILMAZ'DAN ŞEREF ÇELEN'E TEBRİK
ASİYAD Genel Başkanı Yılmaz, Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 14. Yaz Festivali ile ilgili açıklamasında, "Biz Ankara'da Samsunlular olarak büyük bir aileyiz. Bu büyük aile Ankara'da Samsun rüzgarı estirdi. Dernek başkanımız Şeref Çelen ve yönetim kurulu üyelerinin düzenledikleri etkinlik Samsunlu hemşerilerimizin büyük ilgisi ile karşılaştı. Şahsımı da festivale davet eden ve Samsunluların birlik beraberliğini pekiştiren festival için Çarşambalılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.