Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

İlhan Bayram Samsun Büyükşehir Belediyesinde görevinin başına döndü

Samsun Büyükşehir Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek milletvekili adayı olan İlhan Bayram, listeye giremeyerek yeniden görevinin başına döndü.

Samsun Kent Haber | Samsun Haber | Samsun Haberleri
1 dk okuma
İlhan Bayram Samsun Büyükşehir Belediyesinde görevinin başına döndü
Metro Turizm

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Amasya'dan milletvekili adayı olamayınca, yeniden eski görevine dönüş yaptı.

Samsun'dan 14 Mayıs seçimi için sessiz sedasız ayrılarak milletvekili aday adayı olduğu Amasya'da boy gösteren İlhan Bayram, milletvekili aday listesine konulmadı. İlhan Bayram, 14 Mayıs seçimi sonrası ise yasal iznini kullandı. İznini tamamlayan İlhan Bayram'ın yeniden Samsun Büyükşehir Belediyesinde göreve başladığı öğrenildi.

Kaynak: Samsun Kent Haber | Samsun Haber | Samsun Haberleri

Yorumlar (4)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Samsun

Çok seviyorsan al Amasya’ya götür başkan yap git personele sor zulmü anlatsın sana 4 yılda ne faydası olmuş Samsun’a Kocaeli’deki başkan niye göndermiş öğrende gel

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
a
amasyalı

at yalanını seveyim inananını. mertsen varsa bildiğin bir usulsüzlük git savcılığa başvur , gerekli tüm mercilere başvur araştırılsın ama yapabilirmisin? kendi adını tc ni bilgilerini verecek ... varmı sende? personele zulüm müş sen çalıştın adam gibi işini yaptın da sana dokundular öyle mi?

S
Samsunaşk

Hayat bunlara güzel mustafa demirle verdiler başbaşa personele zulüm vatandaş zulüm 2024 gelsede samsun bunlardan kurtulsa giderkende mal varlıklarına bakmak lazım gerçi

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
a
amasyalı

boş yapma iftira atma, ispatlayamayacağın şeyler hakkında konuşma klavye delikanlısı