Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, AK Parti'ye katılacağı iddiasına açıklama yaptı

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddiaya ilk kez açıklama yaptı.

Samsun Kent Haber
2 dk okuma
İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, AK Parti'ye katılacağı iddiasına açıklama yaptı

Samsun'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Demirtaş, AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin ilk kez Samsun Kent Haber'e açıklamalarda bulundu.


Samsun'da 31 Mart seçim sürecinde MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan ve İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanı olan Necattin Demirtaş ile ilgili 'MHP'ye geri dönecek' iddialarının ardından şimde de 'AK Parti'ye katılacak' iddiaları ortaya atıldı. İddialar o kadar ileri gitti ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda Samsun'da yaptığı mitingde İYi Parti'li Necattin Demirtaş'a AK Parti rozeti takacağı gündeme getirildi. Ülkücü kimliği ile tanınan ve bunu her fırsatta dile getiren Necattin Demirtaş'ın AK Parti'ye katılacağı iddiası Samsun'da kulaktan kulağa yayılırken, bu iddianın muhatabı olan Demirtaş, konuyla ilgili Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk'e ilk kez açıklama yaptı.

NECATTİN DEMİRTAŞ AK PARTİ İDDİASINA AÇIKLAMA YAPTI
Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ı telefonla arayarak, 'AK Parti'ye katılacağı' yönündeki iddiaları sordu. Necattin Demirtaş ise AK Parti iddiasına şu açıklamayı yaptı:
"MHP'ye geri döneceğim iddiaları da ortaya atılmıştı. Şimdi de AK Parti'ye katılacağım dedikodusu çıkartıldı. Hatta AK Parti mitinginde bana rozet takılacağı söylendi. Benim haberim yok, nasıl takılıyor bu rozet. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Böyle bir şey söz konusu değil. Doğmamış çocuğa don biçiliyor." 
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
- Samsun Kent Haber'e ait özel haberler telif kanunu kapsamında koruma altındadır. Hiç bir şekilde koplanamaz, kaynak gösterilse dahi başka mecralarda yayınlanamaz. Her türlü hukuki hakkı saklıdır.
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.