HaberlerSiyaset
İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi olan İmren Nilay Tüfekci ilk açıklamasını yaptı
İYİ Parti Genel İdare Kurulu(GİK) üyesi olan İmren Nilay Tüfekci, ilk açıklamasını yaptı.
Samsun Kent Haber

İYİ Parti Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu üyeliğine seçilen İmren Nilay Tüfekci, yaptığı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener'e kendisini GİK üyeliğine layık gördüğü için teşekkür etti.
Samsun'da yapılan 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Milletvekili adayı olan İmren Nilay Tüfekci, seçim sonrası gerçekleştirilen İYİ Parti Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu(GİK) üyeliğine seçildi.İmren Nilay Tüfekci, GİK üyesi olması ile ilgili Gazete Gerçek'e yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu:"Genel Başkanımız Meral Akşener'in şahsımı Genel İdare Kurulu'nda değerlendirmesinden dolayı çok mutlu oldum. Samsun'da seçim döneminde sahada yaptığımız çalışmalarla rüştümüzü ispatladığımızı düşünüyorum.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (2)
H
Hakan
Ben seçim zamanında dedim bu bayan basın şişirmesi diye yok Samsun evet dedi yok tamam bu iş bitti iyi parti samsunda bitkileri oynadı daha yemez ilkadımı karambole almışlardı şimdi ise samsunda tamamen ak parti hüküm sürecek
Yanıtla
H
Hasan Demirbağ
Samsun adına size yürekten başarılar diliyorum Nilay hanım. Samsun'un gururusunuz.



