Samsun'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen ve 27 ilde yapılacak olan Bir ve Birlikte Hilal'e Doğru Türkiye' toplantısıne yoğun katılım oldu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Türkiye temalı toplantının Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Topsakal, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, MHP MYK Üyeleri Davut Haskırış ve Mustafa Çavuş, MHP MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar ve MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik yaptı.MHP'nin Samsun'da gerçekleştirdiği Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Türkiye temalı toplantısına Ordu ve Sinop teşkilatlarından da yoğun katılım oldu. Partililerin coşkulu desteğiyle gerçekleşen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
"Bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bugün Karadeniz’in kalbinde, bağımsızlık meşalesinin yükseldiği bu şehirde sizleri ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz."


Burhan Mucur, MHP’nin milli kimliğin korunması ve Türkiye’nin geleceği için oynadığı öncü role dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz üç hilalin altında can verecek, tuğ kaldırıp yürüyecek bozkurtlarız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz."Konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür eden Burhan Mucur, “Ne mutlu Türküm diyene” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.
Tek amacı cumhurbaşkanının tekrar seçilmesini sağlamak olan bir parti kendini feshedip o partiye katılmalı. Aslı varken surete gerek yok.
Aynen, yeni anayasa için kürtlerin oylarına sulanıyor koltukseverler...