HaberlerGüncel
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Kabadayı'dan 28 Şubat açıklaması
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 28 Şubat postmodern darbe girişiminin 27. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada "Bu süreçte yaşananlar, ülkemizin demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine ağır bir darbe vurmuştur" dedi.
Samsun Kent Haber


Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı,28 Şubat postmodern darbe girişiminin 27. yılı nedeniyle açıklama yaptı.
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 28 Şubat 1997 yılında yaşanan postmodern darbe girişiminin Türkiye'nin yakın tarihinde kara bir leke olarak hatırlandığını belirtti.Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Kabadayı, 28 Şubat'ın 27'inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:"28 Şubat Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş, o güne kadar cumhuriyet tarihi boyunca en iyi hükümeti oluşturan en iyi başbakan merhum Prof.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



