Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

SAMKON ve ASFED'ten Halit Doğan'a destek açıklaması

Samsun'da AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının Halit Doğan olarak açıklanması Ankara ve İstanbul'da bulunan Samsunlulardan büyük destek aldı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
SAMKON ve ASFED'ten Halit Doğan'a destek açıklaması

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) ve Ankara Samsunlular Federasyonundan (ASFED), Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a destek geldi.

SAMKON ve ASFED, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Halit Doğan'ın ismini açıklaması sonrası yayımladıkları mesajlarda, Erdoğan'ın kararını olumlu karşıladıklarını belirtti. SAMKON Başkanvekili ve ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, yaptığı açıklamada, "AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan olmuştur. Türkiye Yüzyılına ve Samsun'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kıymetli hemşehrimiz başkanımızın çıkmış olduğu bu kutlu yolda, tüm desteğim ile yanında olacağımı ifade ediyorum" dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.