Samsun Kent Haber köşe yazarı Temel Armutçu'nun gündeme getirip asansör yapılması çağrısında bulunduğu Atakum ilçesindeki Karayolları Tramvay durağının karşısında ki merdiven ile ilgili Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel açıklama yaptı.
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, engelli ve yaşlı vatandaş ile çocuklu kadınların kullanamadığı Karayolları Tramvay Durağı karşısındaki merdiven ile ilgili açıklamasında, söz konusu merdivenin olduğu alana asansör yapılacağını ve bir ay içinde hizmete gireceğini açıkladı. Samsun Kent Haber köşe yazarı Temel Armutçu geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında söz konusu merdivene dikkati çekerek, asansör yapılması çağrısında bulunmuştu.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Karayolları Tramvay durağının karşısında bulunan üst geçitte engelli ve ileri yaştaki vatandaşlara yönelik asansör yapılması için çalışma başlatıklarını söyledi. Atakum ilçesinde Şehit Pilot Gürcan Ulucan Caddesi ile 406. Sokağı birleştiren üst geçitin yer aldığı alanın asansör yapılacak 10 metrelik kısmının, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden belediyeye tahsis edildiği bilgisini veren Türkel, engelli ve ileri yaştaki vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak asansör, bir ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.
O alanda bir de su deposu var onuda rengarenk boyar mısınız...hatta yel.degirmeni sekli verirseniz daha güzel olur.
Atakumun sorunlarını medyadan mı öğreniyor o zaman burdan söyleyelim Atakum leş gibi 5. el çöp bidonları bize layık değil temizlik yapılsın