HaberlerSiyaset
Samsun Büyükşehir adayı Adem Güney'den toplu taşıma için metrobüs vaadi
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney'den flaş vaat! Adem Güney, göreve seçilmesi halinde Samsun'da toplu ulaşım için metrobüs projesini hayata geçireceklerini söyledi.
Samsun Kent Haber


Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney'den metrobüs vaadi geldi.
Samsun'da toplu taşıma ile ilgili Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güney'den metrobüs açıklaması. Adem Güney, Samsun için hazırladıkları projelerin önümüzde günlerde tanıtım lansman toplantısını yapacaklarını açıklayarak, "Samsun'da kent içi trafiğini çileye dönüştüren ve akıllı denilen sistemi revize edeceğiz. Bununla birlikte toplu taşımada raylı sistem hattının havaalanına kadar uzatılması ile birlikte metrobüs projemizi de proje tanıtım toplantımızda sunacağız.Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, göreve seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları metrobüsün Samsun kent merkezi ile Taflan ve 19 Mayıs ile birlikte Samsun Üniversitesi Kampüsüne kadar gideceğini söyledi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (1)
A
Ali veli koc
Şu ılkadim da tren duvarı SAĞ TARAF YOLUkostebek yuvası gibi BUYUKSEHIR SORUMLULUĞUNDA ama neden ılkadim yapsa oy necaattine verilir HIZIR İNŞ Konutları onu sadece yapıldı kişiye özel



