Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, Alaçam ve Salıpazarı ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaptı.
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirterek, “Bize oy versin ya da vermesin, hakkı üstün tutan bir anlayışta olacağız. Samsun’a 31 Mart akşamı ahlaklı belediyecilik anlayışını getireceğiz” dedi.
Alaçam ve Salıpazarı ilçelerinde SKM açılışı yapan Adem Güney, ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vurgusu yaptı. 3 tip belediyecilik anlayışından bahseden Güney, “Birincisi örgütçü belediyecilik. Belediyenin kaynaklarını millete değil örgüte harcar. İkincisi heykelci belediyecilik. CHP’li belediyelerin yaptığı gibi. Belediyenin kaynaklarını, milletin kaynaklarını, parasını, heykellere, sözde sanatçılara, resimlere, Türk toplum ahlakını deforme eden yapılara harcar. Üçüncüsü ise rant belediyeciliği. Her türlü işi ranta, kazanca, kişisel çıkarlarına endeksler. Helale haram katarlar. İşte tüm bu üç anlayıştan da 31 Mart akşamı kurtulacağız” diye konuştu.
KORKU REJİMİNİ YIKACAĞIZYeniden Refah Partisi’nin belediyecilik anlayışının ‘ahlak’ olduğunu vurgulayan Adem Güney, “Ahlaklı Belediyecilik anlayışında israf, şatafat olmaz. Korku olmaz. Belediyeye gittiğiniz zaman bir işiniz var, korkarak gitmeyeceksiniz. Bu korku rejimini de yıkacağız. Eğer hakkıysa hakkını teslim edeceğiz. Çevresi, adamı, tanıdığı yok anlayışını yok edeceğiz. Haklıysa, mazlum da olsa, garip de olsa, fakir fukara da olsa onun hakkını vermek bizim boynumuzun borcudur. Bize oy versin ya da vermesin, hakkı üstün tutan bir anlayışta olacağız” ifadelerini kullandı.
ADALETİN HAKİM OLDUĞU BİR BELEDİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZAdem Güney, milletin kaynaklarını, alın teriyle kazanıp verdikleri vergileri yine halka hizmet için kullanacaklarını belirterek şöyle konuştu:“Bize oy versin ya da vermesin, hakkı üstün tutan bir anlayışta olacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Kendi şahsi çıkarlarımız için belediyenin kaynaklarını kullanmayacağız. Kaynakları milletimizin hizmetine sunacağız. Milletin derdiyle dertleneceğiz. Adaletin hakim olduğu bir belediye için çalışacağız. Samsun'un geleceğini planlamak durumundayız. Bizim en büyük vaadimiz ulaşılabilir bir Belediye Başkanı, milletin derdiyle dertlenen bir Belediye Başkanı olabilmek.”















