Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, A Milli Takımımızın Karadağ ile yapacağı karşılaşma için Samsun'a gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu makamında ağırladı.
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, milli takımımızın Karadağ ile yapacağı maç nedeniyle geldiği Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a yaptığı ziyarete AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve eski Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, işadamı Hikmet Yeşilyurt ve sanatçı Mustafa Topaloğlu ve TFF yöneticileri eşlik etti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, gerçekleşen ziyaret ile ilgili "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık.Kendilerine, şahsıma hediye ettikleri Milli Takım formamız için teşekkür ediyorum. Bizler de kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor formamızı Sayın TFF Başkanımıza hediye ettik. Sporun birleştirici gücüyle, her zaman bir aradayız." dedi.