HaberlerSiyaset
Samsun CHP'de neler oluyor? İlkadım İlçe'de toplu istifa şoku yaşandı
Samsun CHP İlkadım İlçe Başkanlığında neler oluyor? Samsun'da CHP İlkadım İlçe Yönetiminde toplu istifa şoku yaşanırken, partililer olup bitenler karşısında şaşkına dündü.
Samsun Kent Haber

Samsun CHP'de İlkadım İlçe Başkanlığında 13 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi ile İlçe Başkanı görevinden düşerken, 5 kişinin istifasını geri çekmesi ile tekrar görevine döndü.
CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar'ın yönetiminde bulunan 13 kişi, ani bir karar ile istifa etti. İstifalar sonrası Metin Telatar'ın başkanlık görevi parti tüzüğü gereği düştü. Yaşanan bu gelişmenin ardından ise CHP İlkadım İlçe Başkanlığında yeni bir gelişme daha yaşandı.İstifa eden 13 yönetim kurulu üyesinden 5'i istifalarını geri çekti. Beş yönetim kurulu üyesinin istifasını geri alması ile CHP İlkadım İlçe Başkanı Telatar, görevinde kaldı. CHP İlkadım İlçe Başkanlığında yaşanan istifalar ve gelişmeler parti genel merkezine yansıdı. CHP Genel Merkezi'nin konuyu yakın takibe olduğu öğrenilirken, Samsun'da ise CHP'liler olup bitenleri şaşkınlak takip etmeye başladı.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



