CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 2025 yılı için 22 bin 104 TL olarak belirlenen asgari ücreti eleştirdi.
Samsun'un gayri safi milli hasılada 48'inci sırada olduğunu, Samsun'da halkın yoksullaştığını belirten CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 2025 yılı için belirlenen asgari ücretinde yoksula yoksul kal demek olduğunu ifade etti.SAMSUN DERİN YOKSULLUK YAŞIYORCHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, açıklanan 2025 yılı asgari ücret rakamı ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:
"Bu asgari ücret ile, yoksula yoksul kal denildi. Sokakta ki enflasyon yüzde 80'i bulmuşken, asgari ücret zammı yüzde 30'da kaldı. Samsun halkı, Türkiye ortalamasından yüzde 30 daha yoksul. Samsunda ki nüfus Türkiye nüfusundan daha yoksul. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Samsun'a gelecekmiş, Bağdat, Fatih Sultan Mehmet ve Çiftlik caddesine girsin bakalım, neler duyacak. Açıklanan asgari ücret ile vatandaşa sen fakirsin daha da fakirleş dediler. Erdoğan'a ezici oy veren Samsun halkı da derin yoksulluk yaşıyor."
Evet yoksulluktan bahsediyor sayın başkan ama atakum belediyesi işçilerin maaşlarını söylemiyor
Atakum belediyesi işçileri maaş alamıyor siz il başkanı olarak atakum yönetimine işçilerin maaşlarını sordunuzmu
Samsun CHP il başkanı ve yönetimi ilçe başkanlık ları tamamen değişmeli yenilik şart bunların hiçbir faydası yok
Atakum belediyesi işçilere maaş ödemiyor
Yav başkanım tamam haklısın dediklerin doğru olabilir. Şimdi bende sana soruyorum o zaman 22 yıldır AK Parti'nin kazanmaması için ne yaptınız. bana bunun cevabını samimi bir şekilde anlat beni inandır inanki oyum CHP'ye.