Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da 10 Şubat Pazartesi günü için üç ilçede okullar tatil edildi

Samsun'da 10 Şubat Pazartesi günü için üç ilçede okullar tatil edildi. Samsun'da 10 Şubat Pazartesi günü kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği ilçeler açıklandı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da 10 Şubat Pazartesi günü için üç ilçede okullar tatil edildi
Kuzey Anadolu Sağlık Fuarı Samsun

Samsun Valiliği, kar yağışı sebebiyle 10 Şubat Pazartesi 2025 günü okulların tatil edildiği ilçeleri açıkladı.

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada,  10 Şubat Pazartesi 2025 günü için kar yağışı sebebiyle okulların tatil edildiği ilçeler şu şekilde:

- Alaçam İlçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşıma merkezi okullarımızdan; Alaçam Şehit Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulunda 10 Şubat 2025 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.  

- Kavak İlçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşıma merkezi okullarımızdan; Mahmutbeyli İlkokulu ve Akbelen Ortaokulunda 10 Şubat 2025 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

- Salıpazarı İlçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Konakören, Tahnal İlk/Ortaokulunda 10 Şubat 2025 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.