Samsun'da AK Parti'nin Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Artık İlkadım için harekete geçme zamanı geldi. 5 yıl daha kaybedecek vaktimiz yok. AK Parti'nin liderliğinde, İlkadım'a kaybettiği hizmeti geri kazandırmak için buradayız." dedi.


Samsun'da Cumhur İttifakı'nın İlkadım Belediye Başkan adayı olan İhsan Kurnaz'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İhsan Kurnaz, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesi halinde İlkadım halkının sorunlarına çözüm getireceklerini, ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklarını ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını da vurguladı.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ile belediye başkanları ve adayları katıldı.
ben chb lıym ama bu secımde bu genc cocuk IHSAN KURNAZ verecem gecen cunku ılkadım cok geri kaldı ıhsanlah basarır
sen önce telekom bayiliği yaparken işsşz bıraktığın elamanların tazminatını öde sonra gel konuş..
Necattin başkan yine kazanır.
İlkadım ya CHP ya AKP alır
Necattin, "ben dürüstüm, daha ne istiyorsunuz" diye diye İlkadım'ın 10 yılını yedi. İhsan'ında İlkadım'a katacağı birşey olmadığı kesin. İhsan, yusuf abisi ne derse onu yapacak. Bizim ilçe chp'li İzmir gibi oldu. 15-20 yıldır sıfır hizmet.
Kavakliyim, akpyi sevmem, ama ihsan kurnaza oy vereceğim. Niye mi, hizmet almak için... akpli olmayan bir belediyenin hizmet alma ihtimali yüzde sıfır.
Sen ver Bekdemir senin oyunla kaybetmeyinz biz yarışmasci arkadaşlara başarılar
Bekdemirli ihsan kurnaz gelirse bişey alırsında o hizmet olmaz.. babaları alırsın o kesin
Ne hizmeti alacaksın merak ettim doğrusu..Necattin size ne hizmeti veremiyor mesela
Dürüst insan Necattin baskan kazanacak inşallah Allah'ın izniyle.
Dürüst insan kazanacak Allah'ın izniyle.
Kurnaz bey. Sana sorsam bir ülke düşünün. 2024 yılı ocak ayında devletinin bütçesi 150 mlyr lr açık verirse ne olur
İhsan bey iyi bir insan ama seçim AKP ve CHP arasında geçecek