Samsun'da Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 6'ıncısı düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin resmi açılış törenini, AK Parti milletvekilleri katılmayınca, etkinliğe gelen CHP Milletvekili Murat Çan ile birlikte yaptı.
Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali başladı.

Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali'nin açılış törenine CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile birlikte Kaymakam, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kültür Turizm İl Müdürü Süleyman Demirtaş katıldı. Festivalin resmi açılış törenine AK Parti Samsun Milletvekillerinin katılmaması dikkati çekti.