Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da ASFED ve KADEF deprem bölgesine yardım tırı gönderdi

Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) ve Kavak Dernekler Federasyonu(KADEF) işbirliğinde deprem bölgesine yardım tırı gönderildi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da ASFED ve KADEF deprem bölgesine yardım tırı gönderdi

Samsun'dan deprem bölgesine yardım tırı ulaştırmak için harekete geçen ASFED ve KADEF, deprem felaketi yaşayan 10 il'e yardım elini uzattı.

Samsun'da içinde battaniye, mont, giyecek, ayakkabı, içeçek ve gıdalardan oluşan malzemeleri yardım tırına yerleştiren ASFED ve KADEF üyeleri, yanana felaketin üzüntüsünü yaşadı.

ASFED Gençlik Kolları üyelerinin yardım kolilerini yüklediği tır deprem bölgesine gönderilirken Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Samsun Şube Başkanı Fatih Pişkin ve Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Erişgin, deprem felaketinde yaşanan can kayıpları nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek, "Ülkemizin başı sağolsun. ASFED ve KADEF olarak bu acı günde depremzedelerimizin yanında olmak için seferber olduk. Allah böylesi acıları bir daha yaşatmasın" dedi.

Öte yandan ASFED Samsun Şube Başkanı Pişkin, 50 kişilik bir ekip ile deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına destek vereceklerini dile getirdi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.