Samsun'da Atakum Belediyesi'nin fahiş fiyat ile 20 bin adet bayrak alımı yaptığı ile ilgili iddialar, belediye üzerinde şaibe oluştururken, söz konusu bayrak alımı ihalesine ilişkin ortaya atılan iddiaların ise aydınlatılması bekleniyor.
Atakum Belediye Meclisinde önceki gün AK Parti Meclis üyesi Selen Gülhan Çam, 20 bin bayrak alımının fahiş fiyat üzerinden yapıldığı iddialarının yerel haber sitelerinde haber olduğunu ifade ederek, olayın doğru olup olmadığını Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e sordu. Serhat Türkel, ise söz konusu bayrak alım ihalesine ilişkin iddialardan yeni haberdar olduğunu söyleyerek, konuyu araştıracağının sözünü verdi.ATAKUM BELEDİYESİ FAHİŞ FİYATLA BAYRAK MI ALDI?
İlkadım Belediyesi'nin aynı bayrağı 20 TL'den aldığı, Atakum Belediyesi'nin ise tanesi 38,50 TL'den alım yaparak, 20 bin adet bayrağa 847 bin TL ödeme yaptığı iddiaları gündeme geldi. Bu iddia Atakum Belediyesi üzerinde şaibe gölgesi oluştururken, başkan Serhat Türkel'den ise bu şaibeyi dağıtması bekleniyor. Bu nedenle Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in bayrak alımı ile ilgili, gündeme gelen iddiaların doğru olup olmadığı, belediyenin yapılan ihalede fahiş fiyattan alım yapıp yapmadığı, belediyenin zararı olup olmadığı konusunda kamuoyunu da aydınlatması gerekiyor. BAYRAK İDDİALARINDA AK KOYUN KARA KOYUN ORTAYA ÇIKARTILMALI
Belediye meclisine kadar taşınan bu iddiaların aydınlatılması, hem belediye açısından hem de bayrak satışını yapan açısından önemlidir. Zira Samsun'da şuan her sokakta her noktada bu bayrak alımı ile ilgili bilende, bilmeyende afaki söylemlerde bulunuyor. Atakum Belediye Başkanı Türkel'in bu nedenle, mecliste söz verdiği gibi, söz konusu bayrak alımında fahiş fiyat olup olmadığı, bu alım ile satıcıya fazladan gelir sağlanıp sağlanmadığı meselesini açıklığa kavuşturarak, hem kendi üzerindeki hem de malı satan kişi ve kişiler üzerinde oluşan sis perdesini dağıtarak, ak koyunu, kara koyunu ortaya çıkartması gerekmektedir.
Karamanların oyunları sonra çıkar koyunları ?
Personel maaşları ile ilgilide bir çalışma yapılması gerekir. Malum 3 ay oldu maaş yok ayrıca bayram geçti ikramiyeside kaldı hatta yeni sözleşme yapıldı %1 kadar zam verileceği söylendi bunlarında açıklanması lazım artiik.
%1 zammı olur işci sendikası kesinlikle kabul etmez diye düşünüyorum. Eğer varsa yetkili sendika kim ise çıkıp açıklama yapsın lütfen
YEREL GAZETE OLARAK KAMUOYUNU AYDINLATMA KONUSUNDA OBJEJTİF VE DOGRU HABERCİLIK YAPARAK SAMSUN KENT GAZETESINE DUYULAN GÜVENDE NE KADAR HAKLI BİR PAYA SAHIPSINIZ.BIZ VATANDAŞLAR SIZIN GIBI GAZETECILERE MINNET DUYUYORUZ. Minareyı çalan kilifini hazirlar.Bu tur alim satimlarda kilifina uydurma konusunda her turlü onlem kesin alinmistir.Ancak VATANDAŞI ASLA IKNA EDEMIYECEKLER.
O ebata ipek bayrak 38 tl ye alinirmi sayın editör yani sizde algı yapmayın şimdi normal alpaka kumaşın 1 karış olanı 10 tanesi 400 lira