Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü'nden 19 Mayıs yürüyüşü

Samsun'da Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte 19 Mayıs'ın 104. yılı coşku içinde kutlandı.

Samsun Kent Haber | Samsun Haber | Samsun Haberleri
1 dk okuma
Samsun'da Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü'nden 19 Mayıs yürüyüşü
Metro Turizm

Samsun'da Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü'nün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yılında düzenlediği yürüyüş çok sayıda Samsunluyu bir araya getirdi.

Atakum ilçesinde gerçekleştirilen 19 Mayıs yürüyüşüne vatandaşlar meşalelerle katılırken, etkinliğe Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz, Ankara Samsun Federasyonu İl Başkanı Fatih Pişkin, SAMSİYAD Başkanı Mehmet Yanardağ, ASFED Gençlik Kolları Başkanı Aydın Şık, Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Başkanı İnci Gülizar Bayramkaya ile birlikte çok sayıda Samsunlu katıldı.

Atakum ilçesi Çobanlı İskelesinden başlayan 19 Mayıs yürüyüşü, Kurupelit İskelesinde sona ererken, Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte ayrıca canlı müzik eşliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusu yaşandı.

Kaynak: Samsun Kent Haber | Samsun Haber | Samsun Haberleri

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.