Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Hz. Hatice Camisi'nin duvarına bir sokak kedisinin asılarak öldürülmesi olayında, emniyet mensupları iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Samsun'da sokak kedisini iple asarak öldüren iki kişi çocuk çıktı.
Samsun'da yaşanan ve infiale neden olan bir sokak kedisinin asılarak öldürülmesi olayının basın yayın organlarında haber olarak gündeme gelmesi sonrası harekete geçen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü polisleri, Atakum ilçesinde acı olayın gerçekleştiği Hz.Hatice Camisi bölgesinde araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonucunda sokak kedisini asarak öldürdükleri belirlenen yaşı küçük iki çocuk tespit edilerek gözaltına alındı. EMNİYET ASILAN KEDİ OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTISamsun İl Emniyet Müdürlüğünden sokak kedisinin asılarak öldürülmesi olayına ilişkin yapılan bilgilendirmede, "Asayiş Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ortak ve çok yönlü çalışma sonucunda, olayın failleri olduğu belirlenen 2 yaşı küçük şahıs tespit edilerek yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Şahıslar, işlemleri yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir." denildi.
Hakettikleri cezayı alsınlar hak adalet neyse yerini bulsun artık. Kedi öldürmek 7 cami yaptırsan yinede affedilmez.Allah ıslah etsin.Her yapılanı görmezden gelmeyelim.Hafife almayalım.Can insan da kedi de aynı.
Yaşı küçük denilerek hafifletilemez bu canilik herkes çocuk oldu insan nasıl bi canlıysa kedi de bir canlı böyle caniliği hakedecek ne yaptı.Gereken ceza neyse o verilsin hak adalet yerini bulsun.
Arkadaş biz de çocuk olduk da bunlar 16 yaşında aklı ermesi gereken tipler. İple asmak nedir ya!! Bunu yapan, bunu savunan, nolacak diyenlerden korkarım her türlü kötülüğü beklerim onlardan. Bunu çocuğum yapsa hastaneye yatırtırım. Bu canilik farkında mısınız?!!!!
Ben yaoanların arkadaşıyım onlar yapmadı yapıldığı zaman parkta oturuyolardı sonra onu gördükleri için iftira attılar ve göz altinda değıler yakalanmadılarda kendilerı gitti şuan telefonları 1 ay yok ve onlar yaptığına dair kesin kanıtta yok ama haberlerde isimlerini yazmışlar yapçak tiplerde değiller zaten
Ellerinden kedi tırnaklar izleri varmış daha ne kanıtı arıyorsun bende Vezirköprü de yaşıyorum bulursam görcem ben onu bakalım masuma yapılan yanına kalıyor mu
Kedi katleden, kanunen cezai ehliyeti olmayan bu çocuklara karşı gösterdiğiniz tepkiyi uyuşturucu satıcılarına, terör sevicilere, tacizcilere de gösterin..... Elbette yasalar önünde hesap sorulsun da, bunu yapanların çocuk oldukları unutulmasın..... Hayvan haklarını savunduğunuz kadar insan haklarını da savunun .... Gazze'de katledilen on binlerce masum çocuk için ne yaptınız..... Varsa yoksa hayvan hakları..... Elbette dili olmayan bir biçare hayvanı vahşice katletmek, hem günahtır, hem de vicdansızliktir.... Ben diyorum ki, bu haklı tepkinizi Gazze'de, Suriye'de, doğu Türkistan'da katledilen masum ve mazlum insanlar için de gösterin.....
Yeter be! Burada haber bir kedinin canice katledilmesi!! Sen sosyal medyada yazmak dışında ne yapıyorsun? Bunu yazdın görevin bitti, iyi insansın şimdi dimi? Biz tğm haksızlıklara zulümlere tepki gösteririz. En çok da hayvanseverler tepki gösterir!! Bu dünyada hayvanların da yaşam hakkı var ve burada canice katledilen bir kedi var! Git bencil duyarını başka yerde kas!!!!
Bu yaşta bunu düşünen tasarlayan eyleme geçen çocuk da olsa gereken yapılmalı
Yaş küçük derken kaç yaşında bu ***ler
Dine, camiye karşı hakaret amacıyla yapılmamışsa fazla büyütmeye gerek yok... Sicillerini bozmaya gerek yok.... Hepimiz çocuk olduk.... Bazen adaletle, bazen de merhametle muamele etmek gerek.... Çocuklara karşı şimdi merhametli olalım. Aksi halde nezaret, mahkeme, ıslahevi vs vs bu çocuklar, ileride daha tehlikeli kişiliklere burunebilir.... Not: hayvan sevgisi, hayvan haklari savunucusuyum. Öldürülen zavallı kediye çok üzüldüm. Ama aşırı tepki vererek çocukların geleceğini karartmak da olmaz.
Sana bir psikolog olarak söyliyim o zaman. Bugün masum, kendini koruyamayan bir hayvanı canice öldüren bir “çocuk” yarının katili. Masum bir hayvanı tasarlayarak eziyetle öldüren birinin gelecekte normal olacağını mı sanıyorsun. Antisosyal kişilik bozukluğu olan seri katillerin yaşamına göz gezdir, çocukluklarında hayvanlara işkence ederek başlarlar cinayetlerine. Boş konuşma
O çocukların validelerini ayrı senin validene ayrı
Senin ben yedi ……
Adını pati dostu koyarak tepkileri mi azatlmaya çalıştın ? bak bu tip çocuklar Ahmet Minguzi gibi çocukları öldürüyor. Can alıyor düşün Aileden gelen bir durum bu ve bu tip şeyleri hafifletmeden cezalarını çekmeleri lazım... Bugün bir kediyi canice ödüren biri yarın bir insanı da canice öldürür.
Pati dostu olduğuna emin misin bu çocuklar yarının psikopatları bir adım sonrası sen ben yavrun hepsi birer küçük Memati ailecek ceza almaları ve gerekirse içerden hiç çıkmamaları gerek,sen çocukken kaç kedi astın birde buradan bak istersen