Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da bu muhtar her gün kendi sokağını temizliyor

Samsun'un İlkadım ilçesi Rasathane mahallesi muhtarı İlyas Şahin eline süpürge ve kürek alarak her gün kendi sokağını temizliyor. Muhtarın mahalleyi süpürge ile temizlediği anlarda ise bir kadın "Bizimki de akşama kadar oturuyor" dedi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da bu muhtar her gün kendi sokağını temizliyor
Kuzey Anadolu Sağlık Fuarı Samsun

Samsun'da bu muhtar her gün kendi sokağını temizliyor. Samsun'un İlkadım ilçesi Rasathane mahallesi muhtarı İlyas Şahin, süperge ile mahalleyi temizlerken görüntülendi.

İlkadım ilçesi Rasathane mahallesinin muhtarı olan İlyas Şahin, her sabah eline aldığı süpürge ve kürek ile muhtarlık binasının bulunduğu sokağı temizliyor. Muhtarın temizlik yaptığını gören Samsun Kent Haber köşe yazarı Temel Armutçu, ise o anları videoya kaydetti.

Rasathane mahallesi sakinleri sokağı temizleyen muhtar Şahin'e örnek davranışı için teşekkür ederken, muhtar ise köşe yazarımız Temel Armutçu'nun çektiği videoda "Herkes kapısının önünü temizlerse sokaklarımız tertemiz olur" dedi.

Öte yandan İlkadım ilçesi Rasathane mahallesi muhtarı İlyas Şahin'in süpürge ve kürek ile temizlik yaptığı sırada bir kadın vatandaşında "Bizimkide akşama kadar oturuyor" demesi dikkati çekti.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (4)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Ö
Örnek Muhtar istiyoruz

Yaşam tarzıyla vatandaşlara ve gençlere örnek olamayan muhtarlar isteniyoruz.Adli camianın ve Kaymakamların gereğini yapmasını talep ediyoruz.Vatandaşların evlerinin oralarda mahallelerde içip içip sarhoş olup havaya devletin silahıyla 3 şarjör silah atanların acilen diğerlerine örnek olsun diye görevden uzaklaştırılmalarını istiyoruz.Muhtarlar derneğinin de acilen kendi aralarında imza toplayıp olağanüstü seçim yapıp dernek başkanlığının da topluma örnek olacak muhtarlardan seçilmesini istiyoruz.Devlet Erkan’ında toplantılara bu tip muhtarları davet etmemesini istiyoruz ki toplumdan uzaklaştırılsın

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
M
Muhtarı görevden alınsın

Mimarsinan mahallesi muhtarı ve çok ilginçtir Atakum muhtarlar derneği Başkanı da meskûn mahalle içip içip vatandaşların evlerinin arasında havaya silah atarlar.Diğerleri de böyle çalışır.Sayın kenthaber o o mahkemeyle ilgili de gelişmeleri yazar mısınız?Malum bubolay Samsun da tren olduydu.Videoları hala duruyor herkesde.Haberlerin kaldırılması için de kimin kimleri aradığını.Vay beeee.Kimse vatandaşların yanında değil.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
A
Ali Deniz

Niye yorumlarımızı yayınlamıyorsunuz

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
A
Ali Deniz

büyük şehirlerde muhtarlık kadar atıl ve gerek duyulmayan bir devlet yöneticisi yok ne yapıyorlar ne ediyorlar belli değil mahallende sıkıntı varsa belediyeyi yada cimer başvurusu ile düzeliyor

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.