Samsun'da Cemil Deveci'den CHP İl Başkanı olacağı iddialarına flaş açıklama!
Samsun CHP'de İl Başkanı Mehmet Özdağ görevden alınacak yerine ise Av. Cemil Deveci İl Başkanı olacak. Samsun CHP'de gündem olan bu iddiayı Cemil Deveci'ye sorduk! CHP Samsun İl Başkanlığı için Cemil Deveci'ye tebligat oldu mu, görevi kabul edecek mi? İşte Cemil Deveci'nin yaptığı flaş açıklama.


Samsun'da CHP Genel Merkezi tarafından CHP Samsun İl Başkanlığı görevine eski Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin atanacağı gündeme geldi. Cemil Deveci, CHP Samsun İl Başkanı olacağına dair iddialara açıklama yaptı.
Samsun'da CHP'nin butlan yönetimi tarafından İl Başkanlığı görevine atanacağı iddiaları ortaya atılan Av. Cemil Deveci'den açıklama geldi.Samsun'da eski Atakum Belediye Başkanı olan Av. Cemil Deveci, CHP Samsun İl Başkanlığı görevine atanacağına dair bir haftadır iddiaların olduğunu belirterek, Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'e yaptığı açıklamada, böyle bir atama olur ise görevi kabul edip etmeyeceğine dair soruyu da yanıtladı.
CEMİL DEVECİ CHP İL BAŞKANLIĞINA ATANACAĞI İDDİALARINA AÇIKLAMA YAPTI
CHP Genel Merkezinden kendisine CHP Samsun İl Başkanlığı için yapılan herhangi bir tebligat olmadığına dikkati çeken Av. Cemil Deveci, Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:"Bir haftadır il başkanlığına atanacağıma dair iddialar söylentiler gündeme geliyor. Bana bu konuda şuan için yapılmış bir tebligat yok. Bugün MYK toplantısı olacak. Samsun'u görüşürler mi bilmiyorum. CHP sıradan bir parti değil. Bu süreçte şahsıma Özgür Özel'i desteklemedi, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledi denilmesini de doğru bulmam. Ben Deniz Baykal ve Murat Karayalçın döneminde de kendi doğrularımı savundum. CHP ilkeleri içinde, halkçılık, devletçilik ve devrimcilik ilkeleri benim düşüncelerim ile örtüşmektedir. Biz bunları savunuruz. İl başkanlığı görevini verselerde, bu ilkeleri savunuruz. Şuan yaşananlardan dolayı parti içinde herkez duygusal. Öncelikle bunları yatıştırmak birarada tutmak sonra da partiyi kurultaya taşımak lazım. Süreci takip ediyoruz"
İlgili Haberler
Yorumlar (12)
bir çekip gidin be kardeşim bıktık ya bıktık .git torununu gezdir ya .düş şu insanların yakasından. insanda biraz utanma olur .
Yanıtla
yaşa takılacağınıza önce yapılanlara bakın cemil deveci zamanında maaşlar da gecikme olmuş mu çıkıp adam gibi söyleyin
Yanıtla
İşci maaşları cemil devecinin son 4 ayından itibaren gecikmeye başladı .Parasını isteyen işcileride işten çıkarmıştı hatırlarsanız şimdi umut kapısı olmuş
Yanıtla
sayın deveci kaç yaşında bilen var mı
nedir bu chp enkazlara mı kaldı
yazık
çok tazık
ayrıca kendisinin becerisini atakum belediye başkanlığı döneminden de
çok iyi bilir bu millet
Yanıtla
Hele bir dur yahu ortalık zaten karışık
Yanıtla
İŞÇİ MAAŞLARINI DÜŞÜRÜRSEN OYUM SANA..
Yanıtla
İşçi sence kaç tl maaş alıyorda düşmesini talep ediyorsun.Atakum içşisi 4 aylık maaşı içerde alamadı.
cemil deveci işçi maaşlarını düşürecekse gelsin. özel sektördeki gibi alsınlar belediye işçileri. ne farkı var onların.
Yanıtla
vatandaş özelde işçi 30bin tl alıyor. sen belediyede ne kadar alıyorsun? söyle? kaç ikramiye alıyorsun? söyle? özeldeki gibi olmalı maksimum 30 bin tl. prim ikramiye de olmamalı. ne bu ya. hep mağdurlaar.
İşçi maaşı sanırsın 100 bin tl.4 Aydır maaş alamıyor belediye işçisi git araştır.
Çok güzel bir haber. İBancılLar Ekimciler kendi partisinde başkan olsun. Gerçek Chpliler partiye gelsin. Sayın Deveci ve Ekibi gelsin
Samsun’da chp oy patlaması yapacak.
Yanıtla
Bana adresini ver sana biraz b12 ve ceviz vereceğim beyni iyi çalıştırır



