Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da CHP'deki mutlak butlana karşı Atatürk Anıtında oturma eylemi yapıldı

Samsun'da Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) öncülüğünde siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Atatürk Anıtında CHP'deki mutlak butlan sürecine karşı oturma eylemi gerçekleştirildi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da CHP'deki mutlak butlana karşı Atatürk Anıtında oturma eylemi yapıldı
Metro Turizm

Samsun'da CHP'deki mutlak butlana karşı Atatürkçü Düşünce Derneği öncülüğünde Atatürk Anıtında basın açıklaması ve oturma eylemi yapıldı.

Samsun Atatürk Anıtında gerçekleşen açıklamaya İYİ Parti, Zafer Partisi, KESK, Eğitim-Sen, Kamu-İş, TMMOB gibi meslek odaları, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP İlkadım İlçe Başkanı Av. Umut Alkaç, 2024 yerel seçimi CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü ile vatandaşlar katıldı.

Samsun Atatürk Anıtında, ADD öncülüğünde yapılan açıklamada 'Milli Mücadele Şehri Samsun'dan Türkiye'ye, Kayyuma Hayır! Hukuksuzluğa Hayır! Cumhuriyetimize, Demokrasiye ve Millet İradesine Sahip Çıkıyoruz' yazılı pankart açıldı. Yapılan oturma eyleminde kayyuma ve hukuksuzluğa hayır mesajı verildi. 

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (5)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
B
Bafralı Ali

Emekçi ler icin ne yaptınız yıllarca laf la oyala dur eeee Allah sopası yok böyle sizi dize getirir işte daha beter olun daha beter

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
g
göktürk

boş beleş
mutlu azınlık
halkın ve ülkenin gerçeklerinden o kadar uzaksınız ki
şurada 50 kişi bile olamıyorsunuz
halbu ki 10 000 leri indirmrniz gerekir di meydanlara
çok yazık

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
A
Atakum lu

Ahhh ahhh almayacaksın

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
m
mehmet yeşil

işçide işçi işçide işçi. sadece siz işçisiniz. bizde işçiyiz 30bin liraya it gibi çalışıyoruz. sizler sabahdan akşama kadar otururarak haketmediğiniz maaşları istiyorsunuz birde en azınız bizin 2 katı alıyor. üstüne ikramiye alıyor. sonra milletin hakkını gasp edene ortaklık ediyorsunuz. allah sizi nasıl biliyorsa oyle yapsın.

E
Emekçi 55

Bu kadar mücadeleyi işçinin emekçinin yatmayan 3 aylık maaşlari ve ikramiyeleri için verseydiniz halk sizden yana olurdu ama maalesef kaybeden siz oldunuz dostlar