HaberlerSamsun Haber
Samsun'da CHP İlkadım adayı Sepetcioğlu sahte adresleri video ile belgeledi
Samsun'da CHP'nin delege seçimleri nedeniyle Atakum ilçesinden İlkadım ilçesine sahte adres beyanları ile delege taşıması yapıldığı iddiasını CHP İlkadım İlçe Başkan adayı Nurcan Sepetçioğlu, adresleri bularak belgeledi.
Samsun Kent Haber

Samsun'da CHP İlkadım İlçe Başkan adayı Nurcan Sepetçioğlu, Atakum ilçesinden İlkadım ilçesine gerçeğe aykırı adres beyanları ile delege taşıması yapıldığını çektiği video ile delillendirdi.
Samsun'da CHP'nin delege seçimlerine Atakum ilçesinde yaşanan kavga olayının ardından şimdide şaibe iddiaları karıştı. İddiaya göre Samsun'da CHP'nin İlkadım ilçe delege seçimleri için, Atakum ilçesinde bulunan bazı delegelerin ikametgahlarının İlkadım ilçesinde ki boş binalara alındığı ve kişilerin bu adreslerde oturuyormuş gibi gösterildikleri gündeme geldi.Atakum ilçesindeki parti delegelerine, İlkadım ilçesinde ikamet ediyormuş gibi gösterilerek, CHP İlkadım ilçede yapılan delege seçimlerinde oy kullandırıldığı iddiası gündeme gelirken, CHP İlkadım İlçe Başkan adayı Nurcan Sepetcioğlu ise bu durumu Ulugazi mahallesinde çektiği bir video ile kanıtladı.
CHP İlkadım İlçe Başkan adayı Nurcan Sepetcioğlu, İlkadım ilçe delege seçiminde oy kullanan bazı delegelerin adresi olarak gösterilen yerlere giderek burada video çekti. Sepetçioğlu, çektiği videoda İlkadım ilçesinde yapılan delege seçiminde oy kullanan bazı partililerin ikametgah adresi olarak gösterilen yerlerin boş binalar olduğunu anlattı. Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (1)
Y
Yok artık
Her türlü fırıldak CHP'de. Bir de ülke yönetimini alsalar vay milletin haline.



