Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da CHP İlkadım ilçe seçime gitti! Yeni başkan Umut Alkaç oldu

Samsun'da CHP İlkadım ilçe başkanlığı seçime gitti. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı için yapılan seçimde, yeni başkan Umut Alkaç oldu.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da CHP İlkadım ilçe seçime gitti! Yeni başkan Umut Alkaç oldu

Samsun'da CHP'nin İlkadım İlçe Başkanlığı seçimi için delegeler sandık başına gitti. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı için 3 aday yarışırken, mevcut İlçe Başkanı Metin Telatar 80 oy alarak başkanlık koltuğunu kaybetti.

Samsun'da Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen CHP İlkadım İlçe Başkanlığı seçiminde mevcut İlçe Başkanı Telatar beyaz liste ile girdiği seçimi kaybederken, turuncu liste ile yarışan başkan adayı Nurcan Sepetçioğlu 132 oy aldı. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı seçiminde oy kullanan delegelerden 190 oy alan Umut Alkaç ise CHP İlkadım İlçe Başkanlığına seçilen isim oldu.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Sedef

Soyadı na bak ALKAÇ .... İsmi ile müsemma.... Biraz da sen alıp kaç kardeş.....

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.