Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da Fuar caddesinde vatandaşı karanlığa mahkum ettiler!

Samsun'da Fuar caddesinde vatandaşı karanlığa mahkum ettiler! Samsun'da Fuar caddesi üzerinde akşam saatlerinde sokak aydınlatmalarının yanmaması ile ilgili sorun devam ederken, vatandaşlar karanlıkta dolmuşlara binmeye çalışıyor.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da Fuar caddesinde vatandaşı karanlığa mahkum ettiler!
Metro Turizm

Samsun'da şehir içi dolmuş hatlarının çalıştığı Fuar caddesinde sokak aydınlatmalarının uzun bir süredir yanmaması sebebiyle akşam saatlerinde vatandaşlar zor anlar yaşamaya devam ediyor.


Samsun'da Fuar caddesinde aydınlatmalar yanmıyor! Vatandaş karanlık altında dolmuşa biniyor

İlkadım ilçesinde bulunan Fuar caddesi ve bölgesinde sokak aydınlatmalarının akşam saatlerinde yanmadığı ile ilgili sorun, yerel basında sık sık gündeme gelmesine rağmen, ilgililer ise sıkıntının çözümüne ilişkin hiç bir şey yapmıyor. Karanlık altında dolmuşlara binmeye çalışan vatandaşlar ise duruma tepki göstererek, "Bu aydınlatmalar neden yanmıyor. Aylardır bu cadde karanlıkta. Bu şehrin bir yetkilisi yok mu? Sorunu neden gidermiyorlar" dedi.

Akşam saatlerinde uzun kuyrukların oluştuğu dolmuş durakları önünde, sokak aydınlatmalarının yanmaması sebebiyle sıkıntılarla karşılaştıklarını ifade eden vatandaşların yanı sıra dolmuş şoförleri de yaşanan soruna tepki gösterdi.  
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.