Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da Güney Koreli Mhyochi'yi bu seferde motorcu taciz etti

Samsun'a gelen Güney Koreli yayıncı Mhyochi bu kezde bir motorcu tarafından "Deniz kenarına gidelim" denilerek taciz edildi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da Güney Koreli Mhyochi'yi bu seferde motorcu taciz etti

Samsun'a gelen ve geçtiğimiz günlerde bir araç sürücüsü tarafından taciz edilen Güney Koreli yayıncı Mhyochi, bu kezde bir motosiklet sürücüsünün tavizi ile karşı karşıya kaldı.

Güney Koreli yayıncı Mhyochi, Samsun'dan Ünye tarafına yürüyerek giderken yanına yaklaşan bir motorsiklet sürücüsünün "Deniz kenarına gidelim" teklifi ile karşılaştı. Türkçeyi fazla bilmediğini söyleyen Mhyochi, Ünye'ye gittiğini belirterek motorsiklet sürücüsüne "Gitmem gerek" yanıtı verdi. Motosiklet sürücüsü ise Güney Koreli yayıncı Mhyochi'ye telefonundan translate uygulamasını kullanarak İngilizce olarak "Birlikte gezelim mi" teklifi yaptı.

Mhyochi, Ünye'ye gitmek istediğini ısrarla tekrarlarken, motorsiklet sürücüsü de ısrarını sürdürdü.  Mhyochi, sürücüden kurtuldaktan sonra yaptığı canlı yayında "Polis" diye bağırdı.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (8)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Ebru

Simdi fakettim once onayliyorsunuz yorulari, ve bu yapilan yorumlari da mi onayladiniz, daha da UTANC VERICI Samsun Kent Gazetesi, yazik size

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
K
Koreli

Gönderin artık şu Koreliyi ülkesine .Ya bir kova bulun buna,ya da birinin hayatını yakacak.Buradan Trabzon’a giderse ve dallin amin
Ama ne olursa olsun,Misafir olan Koreli’ye yapılanları asla tasvip etmiyorum.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
A
Adnan

Ülke puanımızın hayrına bir an önce sınır dışı edilmeli.Bu gidişle tecavüze uğrayarak öldürülebilir.Benzerleri var ki böyle yazıyoruz.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Samsun Kuşu

Bu tür haberler bence yapmayın olaylara hep düzden bakıyorsunuz. Bu kızın bir ajan ve bilerek böyle konularla ülkemizi kötü göstermeye çalışan biri olarak neden değerlendirmiyorsunuz. Neden biz gidip Güney Kore'ye otostop yapmıyoruz bunu hiç düşündünüz mü? Emniyet Birimlerinin dikkatine bu kızı artık daha dolaştırmayın.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Ebru

Guney Korede bulundum, sabaha karsi beste min etekle gezin, elinizde icki de olsun, bir Allahin kulu rahatsiz etmez, bakmaz, bir sikintiniz varsa yardimci olur. O kadar medeni, kibar, saygili insanlar. Kulturleri boyle. Bu sebeple ulkelerine resmi ziyaretle giden ekiplere bile bizim kadinlarimiz kibardir gulumseyerek konusur bu sizinle flort ttikleri anlamania gelmez, kisa etek giyerler ama bu baska anlama gelmez diye anlatak zorunda kaliyorlar. Ulkem adina utanc verici. samsunlulari da daha ahlakli ve saygili sanirdim, yorumlariniz da UTANC VERICI.

S
Samsun 55

Dunyayi otostopla gezen bir dunya you tuber ve influencer var . Hatiri sayilir bir miktar Turk gezgini de dunyayi otostop yaparak geziyor . Yorumlara bakiyorum da ajan diyen var , bu kizi gonderin yoksa tecavuze ugrayacak diyen var . Utanmazsak kiz tecavuzu ve tutklanmayi hak ediyor diyecegiz . Ayip !!! Nerede kaldi Turk ahlaki ve misafirperverligi ?

B
Bunu Yazan

Videodakinin sen olmadığını nereden bilicez peki?

S
SAMSUNUN DELİSİ

SANMIYORUM ama ( Diyelim ) ki bu kız Bir ajan ülkemizi kötülüyecek peki bu yavşağa ne oluyorda kıza uyup ona asılıp ülkemizi şehrimizi kötülüyor