Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da İlkadım Belediyesi 10 yeni hizmet aracı daha aldı

Samsun'da İlkadım Belediyesi araç filosuna daha önce kazandırdığı 50 araca ek olarak 10 yeni hizmet aracı daha aldı. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz,  "Öz kaynaklarla tasarruf sağladık" dedi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da İlkadım Belediyesi 10 yeni hizmet aracı daha aldı
Kuzey Anadolu Sağlık Fuarı Samsun

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyeye 10 yeni hizmet aracı daha kazandırdıklarını açıkladı.

İlkadım Belediyesi'nin araç filosunu güçlendirdiklerini kaydeden İhsan Kurnaz, İlkadım ilçesine daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet verebilmek için belediyeye yeni araçlar kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, alınan 10 yeni araç ile ilgili açıklamasında "İlkadım’da hizmetlerin aksamaması için araç filomuzun güçlendirilmesine son derece önem veriyoruz. Bu noktada geçtiğimiz yıl çoğunlukla fen işleri ve temizlik işlerinde kullanılmak üzere 50 hizmet aracını filomuza dahil etmiştik.
Şimdi ise 10 adet yeni aracımızı filomuza dahil ederek, ilçemize ve vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacak şekilde filomuzu güçlendirdik. Belediyemiz, öz kaynaklarını kullanarak önemli ölçüde tasarruf sağladı. Bu araçları da kiralama ve ihale yöntemi kullanmadan, belediyemizin öz kaynaklarıyla ilçemize kazandırdık. Yeni araçlarımızın güzel hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (7)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
s
serdar

yiyin yiyebildiğiniz kadar araçları kimden aldınız kaça aldınız aldığınız araçlar hangi sorunu çözmek için alındı bunları açıklayın insanların sorunlarını çözmek için oradasınız halktan topladığınız paralar ile övünmek için değil kendi cebinizden alırsanız reklam yapın yoksa susun

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Emekli

Milletin derdine bakın ... Başkanın övgüsüne bakın ! Pes be kardeşim pes ...! Hastane Mahallesi'nde üç aydır doğalgaz alt yapısı çalışması var yollar kaldırımlar Per perişan. Yolların gelip halini görün , araçlar çukurlara girmekten insanlar çamur rezaletin'den ne yürüyebiliyor nede cam çerçeve açabiliyor. Evlerimiz duvarlarına kadar per perişan olmuş. Belediyeyi Kaç kez aradık kaç kez derdimizi anlattık bilmiyorum. Belediyede telefona bakan görevlileri zaten özel torpil ile seçmişler bunu anladık. Sayın başkan 30 senedir ben böylebir belediye yönetimi görmedim. 30 senedir böyle bir ilgisizlik görmedim. Haaaa seçime doğru yağlar yıkarız bu milleti bir türlü kandırırız diye düşünüyorsanız ! İşte orada durun ! Bu millet çok akıllandı. Bir daha yemez. Sizi denedik ve gidiyorsunuz. Kim geldi ise kendi menfaat ve adamlarına çalıştı ve gönderildi. Bunun partisi yok. Emin olun sizinde O koltukta iki yılınız daha var.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Samsunlu

Hizmet bumudur ?
10 tane araç almak almakmıdır ..
ACİLLLLLL KENTSEL DÖNÜŞÜM
Zeytinlik Anadolu Kökcüoğlu Soğuksu kadifekale ilyasköy vsssssss İLKADIM

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
k
kerami

araçlar neden resmi plaka değil

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
k
kadir

Sen önce İlkadım Belediyesi'nin SGK olan prim borçlarını öde.Ondan sonra ne alırsan al

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Y
Yakup Şahin

Kalemkayada oturuyorum, bir kar yağdı mı işe nasıl gideceğimi, buz tutan yokuşlardan düşmeden nasıl gençlik caddesine ineceğimi kara kara düşünürken bunlar kıçlarının keyfi için araba alıyorlar, bana düşen payım zehir zıkkım olsun.Bizden toplanan paralarla o yokuşlardan güvenli iniş için hiçbir şey yapma gereksiz araba al.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
U
Uğur

Aldığınız araçları resmi plaka olarak hizmete sokun atakumda orda burda özel işlerinizde değil Eski yer altı camii nin subaşı taksi durağının orada bekleyen ilkadım belediye zabıta hizmet araçları acınacak haldeler vatandaşın gözünün önüne sokmayın bari ilkadım gibi büyük bir ilçeye yakışıyormu siz yakıştırıyorsunuz belli paçavra gibi olmuş arabalar

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.