Samsun Yurt Savunma
HaberlerSiyaset

Samsun'da İYİ Parti GİK üyesi Süslü'den heyecanlandıran paylaşım! Yorum yağıyor

İYİ Parti Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi ve Kurucu Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala yaptığı paylaşım heyecan yarattı! Yorum yağıyor.

Samsun Kent Haber
2 dk okuma
Samsun'da İYİ Parti GİK üyesi Süslü'den heyecanlandıran paylaşım! Yorum yağıyor

İYİ Parti GİK üyesi ve Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 'Milletvekili aday adaylığı' ile ilgili yaptığı paylaşım büyük heyecana neden oldu.

Ömer Süslü, önemli bir kararın arifesinde olduğunu belirterek, kendisine 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olması yönünde ciddi baskı olduğunu ifade etti. 

İYİ Parti GİK üyesi Süslü, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, kendisini takip edenlere 'Milletvekili aday adayı olayım mı' sorusunu yönelterek şunları dile getirdi:
Kıymetli dostlarım, değerli takipçilerim.  Önemli bir kararın arifesindeyim. Bu zamana kadar önemli kararlarımda sizlerin görüşlerine başvurdum ve yönlendirmenizle daha kolay ve doğru kararlar verebildim. Üzerimde milletvekili aday adayı olmamla ilgili çok ciddi bir baskı var. Hakkımda çok güzel şeyler duyuyorum ve bunlar omuzlarımda ağır bir sorumluluk oluşturuyor. Her zaman Samsun sevdasıyla, memleketime ve sizlere layık olmaya çalıştım. Mahçup olmamak için çok mücadele ettim. Lakin tarafıma gelen bu taleple ilgili fiziki durumum nedeniyle aynı çalışmayı ve mücadeleyi yapabileceğim hususunda endişelerim var. Bu endişelerim noktasında sizlere bazı sorular sormak istiyorum. Eğer bu önemli vazifeye layık görülürsem; Bu mücadelemde elim, kolum, ayağım olur musunuz? Şayet seçilirsem, düğünleriniz ve cenazeleriniz gibi önemli günlerinize katılmakta eksik kalmamı mazur görür müsünüz? Sizleri zihnen, fikren layıkıyla mecliste temsil edip edemeyeceğimle ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız? Samsun özelinde Türkiye genelinde fikirlerinizle, projelerinizle beni destekler misiniz? Olur da Allah nasip eder ve mecliste sizleri temsil ederken eksik kalırsam bana şimdiden hakkınızı helal eder misiniz? Ben üzerime hangi sorumluluk yüklenirse yüklensin gereken bütün mücadeleyi vereceğime, size layık olmak adına çalışmaktan imtina etmeyeceğime şimdiden söz veriyor, vereceğiniz cevapların vereceğim kararda çok etkili olacağını bilmenizi istiyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun."

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.