Samsun'da İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, adeta ölümden döndü. Samsun'da aracıyla kırmızı ışıkta bekleyen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, bu sırada aracının kapısını açan motosikletli bir şahsın saldırısına maruz kaldı.
Samsun'da İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, kendisini takip eden suç makinesi bir şahsın saldırısına uğradığı gündeme geldi. İl Başkanı Aksoy, saldırıyı gerçekleştiren S.Ç isimli şahıs hakkında şikayetçi olurken, emniyet güçleri saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.Hasan Aksoy, saldırıyı düzenleyen şahıs ile partisinin İlkadım İlçe Başkanlığında bir iş talebi ile ilgili görüştüklerini açıklarken, görüşme sonrası S.Ç isimli şahsın İl Başkanı Hasan Aksoy'u motosikleti ile takibe aldığı, Aksoy aracı ile kırmızı ışıkta beklerken aracın kapısını açarak saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. Hasan Aksoy, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
HASAN AKSOY SALDIRI OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTIÖte yandan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, yaşanan saldırı olayı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"1 Aralık Pazartesi günü saat 2 civarında Samsun’da aracımla kırmızı ışıkta beklerken gerçekleşen bir saldırıya uğradım. Motosikletiyle beni takip eden şahıs, aracımın kapısını açarak bu saldırıyı gerçekleştirmiştir. Ne yazık ki bu eylemin odağı ve amacı belli değildir ve tamamen kabul edilemez bir şiddet girişimi olarak kayıtlara geçmiştir. Olayın ardından sağlık durumum kontrol edilmiş ve herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Ülkeye ve halkımıza hizmet görevime kaldığım yerden devam etmekteyim. Emniyet güçleri saldırganı kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına almıştır ve gerekli yasal süreç devam etmektedir. Şiddetin her türlüsünü kınıyor, kamuoyunu sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Demokrasiye, düşünce özgürlüğüne ve insan hayatına yönelik hiçbir saldırı kabul edilemez. Kararlı duruşum ve halkımıza hizmet azmim, bu tür olaylarla asla sarsılmayacaktır. Tüm vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alınacağına dair inancım tamdır."















